Tragere in poligon cu arma neletala

Țintirea

Țintirea la orice arma se face aliniind cuiul catarii in adâncitura din catare, astfel încât cele 3 elemente sa formeze o linie in partea de sus, iar cele doua spatii din stânga si dreapta cuiului sa fie egale. De asemenea, cuiul catarii trebuie sa fie in focus, pe când cătarea si ținta rămân ușor neclare.

Dupa efectuarea tragerii, se verifica vizual camera de explozie, si apoi se scoate încărcătorul si se asigura arma.

Apoi se aduce tinta si se constata acuratețea tragerii. Eventual se notează punctele obținute si se pune un petec de hârtie peste găurile făcute.

Tragere cu o mana in stil normal si apoi in stil olimpic cu lăsarea armei jos după fiecare foc. Întotdeauna cand arma nu e îndreptata înspre țintă, degetul nu are voie sa fie in garda trăgaciului.

Gel balistic homemade din gelatina de porc, dupa o rețetă găsita pe internet: 1g de gelatina la 10ml de apa. Distanta de tragere e 1 metru. Bila penetrează doar 5-6 centimetrii, care este foarte putin. Nu cred ca ar trece printr-o haina plus pielea umana.

Tragere facut cu un pistol Beretta PX4 9mm. Primul glont e full metal jacket si a trecut complet prin blocul de gel. Al doilea glont e hollow point. A trecut si el complet, dar testul nu e concludent pentru ca a nimerit fix in același loc ca precedentul, trecând prin bloc prin acelasi canal.

Biele au penetrat gelul fără nici un fel de deformare si nu au semne de dezintegrare, ceea ce inseamna ca transferul de energie, deși mic, este complet. Se poate vedea canalul pe unde a intrat bila.


Articole similare:
Intro Pistol | 1 – Partile componente ale unui pistol semiautomat
Intro Pistol | 2 – Cum functioneaza un pistol semiautomat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: